Скарлет Йохансон продаде къщата си в Холивуд

Скарлет Йохансон продаде имението си в Холивуд Хилс. Тя и съпругът й, актьорът Райън Рейнолдс, си закупиха друга къща, която много им допаднала. Новото имение е два пъти по- голямо от старото и с доста повече екстри. Цената е около 3 милиона д

2010-09-12 19:34:09
Скарлет Йохансон продаде къщата си в Холивуд
Скарлет Йохансон продаде имението си в Холивуд Хилс.

Тя и съпругът й, актьорът Райън Рейнолдс, си закупиха друга къща, която много им допаднала. Новото имение е два пъти по- голямо от старото и с доста повече екстри.

Цената е около 3 милиона долара и се намира в Лос Анджелис на около 7 километра от старото. Построено е изцяло в стил 60-те години - има много автентични мебели и различни украси.

Скарлет е на 25 години и спечели награда "Тони" през юни като най-добра актриса във филма "A View from the Bridge". За ролята си на Наташа Романофф във филма "Iron Man 2" Скарлет е получила солидна сума.

Райън Рейнолдс е на 33г. и се прочу със страхотното си представяне през 2002 година във филма "Ван Уайлдър". След това през 2005г. изигра страхотна роля в "Просто Приятели".

Той и Скарлет се ожениха през 2008г. В момента са много щастливи и се наслаждават един на друг.Двамата казват, че се разбират страхотно и се обичат много.

Сега ще преправят в модерен вид едната част на къщата, а другата ще оставят в стил 60-те. Най-приятната екстра според Рейнолдс е "летящото" лозе, което е пуснато да расте по тел над беседка и изглежда невероятно. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия